Vi ska vara Sveriges
ledande e‑handelsbyrå

Våra kunderVad vi görOm oss

Magento‑ och e‑handelsspecialister

Lybe är erfarna konsulter på e‑handelsplattformen Magento, marknadens mest populära och kraftfulla lösning. Vi hjälper dig att etablera din e-handel och att öka din försäljning.

Vi tillhandahåller skräddarsydda lösningar och jobbar endast på lång sikt med våra kunder. Allt vi gör handlar om att leverera resultat. Förutom vår kärnkompetens i Magento tillhandahåller vi även expertkompetens inom e-handel när det gäller exempelvis strategi, effektiva affärsprocesser, användarbarhet, analys och konverteringsoptimering.

Vi kan genom meriter och certifieringar garantera att vi är en av de absolut främsta Magentoexperterna i branschen.

Läs mer

Alexander Arnheim

Lybe ser inte begränsar utan lösningar. De håller en hög servicenivå med personlig kontakt och har ett arbetssätt som passar oss med en kontinuerlig dialog och transparent kommunikation. Tack vare deras tekniska förståelse och utbildning har vi blivit mer engagerade i utvecklingen.

– E-handelsansvarig, Maria Nila

Anna-Karin Öman

Tidigare skötte vi vår e-handel själva vilket gjorde att det var väldigt personberoende hos oss både vad gäller drift och utveckling. Vi har kunder som handlar alla tider på dygnet under årets alla dagar och det känns tryggt att ha någon som övervakar och tar ansvar för drift och utveckling. Det har betytt mycket för oss att vi har en partner vi kan lita på.

– Försäljningschef, Scoutshop